КАКО ДРЖАТИ РОБОВЕ ПОД КОНТРОЛОМ

Screen Shot 2014-10-11 at 19.56.48По речима Willie Lynch-a изреченим 1712 године, постоје многи начини на које можете своје ’’робове’’ држати под контролом. Његова 288 година стара мудрост није се променила.

По речима Willie Lynch-a изреченим 1712 године, постоје многи начини на које можете своје ’’робове’’ држати под контролом. Његова 288 година стара мудрост није се променила. 

„ГОСПОДО:

Поздрављам вас на обали реке Џејмс  године господње 1712. Прво морам да се захвалим вама , џентлменима колоније Вирџинија, што сте ме довели овамо. Овде сам да би вам помогао да решите неке од ваших проблема са робовима. Ваш позив ме је затекао на мојој скромној плантажи у Западној Индији где сам експериментисао са  неким  најновијим али у исто време и најстаријим методама  за контролу робова. Стари Рим би нам позавидео уколико би применили мој програм контроле. Како наш брод плови јужно низ реку Џејмс, названом по краљу Џејмсу,чију библију највише поштујемо(примењујемо), видео сам довољно да закључим да ваш програм није јединствен. Док је стари Рим користио везивање (разапињање) на дрвеним крстовима огромног броја људи  дуж великих путева ,ви користите вешања на дрво само спорадично.

Осетио сам задах мртвог роба обешеног на дрвету  миљама далеко.Ви не само да губите вредна грла вешањем,већ имале и устанке,робови вам беже,ваши усеви  понекад су остављени на пољима сувише дуго да би постигли максимални профит,трпите повремене пожаре, убијају вам животиње(стоку), господо…ви знате који су ваши проблеми, нема потербе да их даље разлажем. Ја нисам овде да бих набрајао ваше проблеме већ да би вас упознао са методама за њихово решавање.

Овде у торби имам савршен метод за контролисање ваших црних робова. Гарантујем свакоме од вас да уколико  примените правилно овај метод он ће контролисати робове барем следећих 300 година. Мој метод је једноставан и може га  користити било који члан ваше фамилије или надзорник.

Спремио сам нацрт основних  разлика међу робовима, а затим сам ове разлике увећао.Користо сам старх,неповерење и завист као полуге контроле. Ове методе су се показале успешним на мојој скромној плантажи у Западној Индији и могу се успешно применити широм Југа. Узмите за  пример једноставан мали тест разједињености робова и размислите о томе. На врху моје листе је старост ,али само зато што почиње на слово А(’’Age’’);на другом  ’’боја ’’ коже;  затим следе интелигенција, величина (телесна грађа), пол, величина плантаже, нарав власника плантаже, да ли робови живе у долини, на планини, Истоку,Западу, Северу, Југу, да ли имају уковрџану или равнију косу, да ли су високи или ниски. Сада кад сам вам дао целу листу разлика објаснићу и како оне представљају оквир за акцију, али пре тога морам да вас уверим да је неповерење јаче од поверења, и да је завист јача од ласкања, поштовања или наклоности.

Црни робови након овакве индоктринације(из латинског: doctrina – “наук”) означава посебну врсту манипулације људи уз контролиран одабир информација у сврхи проведбе идеолошких намера, или за спречавање и искључивање евентуално могуће критике.наставиће да по њој сами обликују  нове генерације (сопствене наследнике ) стотинама година , можда и хиљаду година.

Не заборавите морате супродставити старе црнце  И младе црне мушкарце, односно нахушкати младе црнце на старце црнце.Морате користити робове тамније боје коже против мање обојених робова. Нахушкати жене против мушкараца и мушкарце против жена. Такође  морате имати и слуге  и надзорнике  који се гаде свих црнаца без разлике, али по могућству и да вама верују и  буду зависни од вас. Они морају да вас воле, поштују и верују само вама.

Господо овај низ су ваши кључеви за контролу, употребите их. Научите ваше жене и децу да их користе. Никада не пропуштајте прилику да их употребите. Мој план је гарантовано успешан, а најбоља ствар у вези њега ја да уколико га интезивно примењујете годину дана, стварате трајно неповерење и раздор  међу робовима“.

Крајње је време  да се  радници у Србији пробуде јер од свега горе наведеног, једино нису вешани уз путеве!

Уколико вам се свидео чланак поделите са пријатељима