MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR SPREČIO ZDRAVSTVENE USTANOVE DA IZ SOPSTVENIH SREDSTAVA ISPLATE NOVČANU POMOĆ SVOJIM ZAPOSLENIMA

MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR POSLAO DOPIS DIREKTORIMA ZDRAVSTVENIH USTANOVA KOJIM JE SPREČIO ZDRAVSTVENE USTANOVE DA IZ SOPSTVENIH SREDSTAVA ISPLATE NOVČANU POMOĆ SVOJIM ZAPOSLENIMA PRED NOVU 2016.GODINU. MINISTAR SE POZVAO NA OBAVEŠTENJE DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE, KOJA JE NAVODNO DALA NEGATIVNO MIŠLJENJE NA ISPLATU POMOĆI ZAPOSLENIMA U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA.

dopis

Уколико вам се свидео чланак поделите са пријатељима

4 thoughts on “MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR SPREČIO ZDRAVSTVENE USTANOVE DA IZ SOPSTVENIH SREDSTAVA ISPLATE NOVČANU POMOĆ SVOJIM ZAPOSLENIMA

 1. RADIVOJ MIĆIĆ Zdravstveni radnik iz Zavoda za javno Zdravlje Zrenjanin

  MI smo zadivljeni vašom pažnjom dragi i predragi ministre što niste hteli da dozvolite da sami sebe nagradimo za pošten rad. Svi su dobili bar neku crkavicu a mi zdr. radnici ni svoje nemožemo da podelimo verovatno treba vama da platimo provod ili da platimo nekoj pevaljki da vas uveseljava u Beogradu za 100.000 eura .Neka vam je na čast i neka vam je SLAVA.ŽELIM DA I VI ŽIVITE SA 30.000 ALI DINARA MESEČNO.

  Reply
 2. ceca

  PA, DOKLE VIŠE? Ovaj narod izgleda ima živce i želudac samo za odluke Vlade ali zato nemaju razumevanja za svoje bližnje, za svoje komšije u stvari za sve ostale ljude i njihove odluke. Odluke Vlade se poštuju i prihvataju kao normalne a to što ne možemo da živimo kao sav normalan svet to nema veze. U stvari mi i nismo za bolje kada ćutimo na sve ovo što nam se dešava.

  Reply
 3. PETKO

  Pa ko nam je kriv kad direktori naših ustanova su stranački opredeljeni pa samim tim nemaju mu….a da odjebu ovakve naredbe. A ministar može slobodno da pokupi svu lovu i nabije sebi u dupe!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *