• Ован

  Ако неко време будете провели у сређивању вашег дома, веома брзо ћете схватити да је извесним кућнима апаратима потребна поправка, а вашем животном простору генерално спремање. Не дозволите да вас ово обесхрабри и да мислите да је ово посао за који немате времена, енергије и финансија. Уз малу помоћ укућана и пријатеља, ово можете да урадите за један дан.
 • Бик

  Провешћете доста времена у рамишљањима о неким особама које више нису део вашег живота. Ако су у питању пријатељи са којима већ дуго нисте у контакту, размислите о поновном успостављању односа. Такође, вероватно ћете желети да неки дугорочан пројекат приведете крају. Увече, нађите времена да се посветите себи и личним жељама.
 • Близанци

  Данас можете да очекујете прилив новца као последицу недавно склопљеног уговора или извесне купопродаје. Пред вама је позитиван развој догађаја. Ако будете у прилици да се позабавите неком папирологијом, обратите пажњу на текст написан најситнијим словима. Један рођак или члан породице ће затражити вашу финансијску подршку.
 • Рак

  Да ли сте понекад забринути како вас други људи доживљавају? Ако је тако, будите свесни да вас овај страх заправо кочи на путу личног развоја. Престаните толико да бринете и будите фокусирани само на позитивне ствари. Окружени сте онима којима је заиста стало до вас и прихватају вас баш онаквим какви заправо јесте. Данас нађите времена за дружење са пријатељима.
 • Лав

  Волите да размишљате о себи као логичној, практичној особи коју ништа не може уздрмати, али данас ћете се дефинитивно уверити у супротно. Интуиција вам је изузетно наглашена и са лакоћом можете да откријете ко вам говори истину, а ко вас обмањује. Такође, веома ће вам пријати да се бавите активностима које подстичу креативност или имагинацију. Промена је добродошла.
 • Девица

  Позив за дружење или могућност да учествујете у неким групним активностима је нешто што данас никако не бисте требали да пропустите. Будите припремљени на непрекидну звоњаву телефона. Односи са другима су фаворизовани и овим путем ћете доћи до неких веома корисних информација. Обратите пажњу на ово нарочито ако сте у потрази за послом.
 • Вага

  Доста времена данас ће вам протећи у размишљањима о вашој каријери. Нисте задовољни тренутном ситуацијом и коначно схватате да треба нешто да промените. Немојте се изненадити ако у наредним данима у потпуности промените професију. Могуће је да разлог вашег незадовољства лежи управо у томе што никада ни нисте радили посао који волите.
 • Шкорпија

  Овај дан је идеалан за мала, слатка задовољства. Посветите се себи и неким својим жељама. Почастите се одласком у шопинг или у ресторан. Не заборавите на природне лепоте. Ако имате довољно слободног времена, организујте излет. Такође, веома би вам значила посета спа центру. Избор је заиста велик, а на вама је да одлучите шта је то што ће вам највише пријати.
 • Стрелац

  Неко време проведено са вољеном особом је оно што ће вам данас свакако улепшати дан. Такође, будите спремни да се посветите и вашим пријатељима, нарочито онима које сте од недавно стекли. Па ипак, најбоље би било да дружење организујете у вашем дому. Уз квалитетан разговор, занимљиве људе, добру музику и храну, добар провод је неизоставан!
 • Јарац

  Ако сте већ неко време размишљали о пресељењу у неки други крај или чак можда место, данас ћете коначно донети дефинитивну одлуку у вези тога. Вероватно вам се актуелни крај никада није ни допадао, а понуда за нови дом је више него примамљива. Много припрема је пред вама, али најбитније је да сте ви заиста сигурни да то желите. Почните са конкретним плановима.
 • Водолија

  Бићете пријатно изненађени када схватите да сте у много бољој финансијској ситуацији него што сте испрва мислили. Вероватно ћете открити да поседујете прави таленат за управљење новцем. Такође, известан је и прилив новца од некога из иностранства. Оптимизам и ентузијазам вас данас не напуштају ни када је реч о партнерским односима. Уживаћете у једном новом познанству.
 • Рибе

  Данас ћете вероватно пожелети да останете код куће и на миру размислите о неким догађајима од пре неколико дана. Не дозволите себи да осећате кривицу или да размишљате у правцу зашто неке ствари нису испале онако како сте желели. Уместо тога, покушајте да извучете поуку за у будуће како вам се неке грешке не би више понављале. Прошлост не можете променити, али можете будућност.