• Ован

  Ово је почетак једног новог циклуса. Током наредних неколико дана мораћете одлучити о неким проблемима. Можда ћете морати поново размислити око неких својих принципа, којих се држите у вези. Након тога, увидећете да се више не слажете са њима.
 • Бик

  Веома пријатан дан је пред вама. Заиста, звезде су вам припремиле дане обојене дугиним бојама. Врло је вероватно да имате сасвим нови поглед на свој професионални живот и сада ћете морати поставити нове циљеве. Само сте и чекали овакав моменат! Савршено, искористите га!
 • Близанци

  Да ли сте спремни? Звезде су вам припремиле сасвим нови животни циклус, дане испуњене новим активностима, новим људима и новим пословним перспективама. Надајмо се да сте се наспавали током ранијег периода, јер је пред вама период активности.
 • Рак

  Да ли ће доћи до неке промене у наредном периоду? Свакако је то питање на које ће вам звезде пружити одговор. Врло је могуће да отпутујете на неку егзотичну локацију или можда промените посао и сретнете интересантне људе. Све је могуће са оваквим аспектима! Уживајте у обнављајућој атмосфери.
 • Лав

  Сасвим нови ветар доноси новине у ваш љубавни живот, а ви нећете жалити због тога. Звезде најављују нови почетак. Бићете у прилици да преузмете предност у свом животу и тестирате сопствену слику о себи. Вероватно је да нећете бити разочарани резултатом. Бићете срећни и имате разлога за то.
 • Девица

  Бићете срећни када сазнате да данашњи дан носи дах промена у ваш живот. Почевши од данас и наредних неколико месеци, бићете запањени променом односа у свим везама (љубавним и пријатељским). Акценат ће бити на новим људима и проширењем својих видика.
 • Вага

  Могуће је да сте у протеклом периоду били мање друштвени и више окренути себи. Од данас се то мења, а ваш правац ће бити правац промена. Бићете смиренији и разумнији. Више ћете се фокусирати на будућност. Имате око месец дана да поставите нове циљеве!
 • Шкорпија

  Као особа која воли да истражује нове идеје и упознаје нове људе бићете одушевљени периодом који је пред вама. С обзиром да ће комуникација, дружење и заједништво бити правило наредних неколико недеља, изађите и покажите своје таленте.
 • Стрелац

  Веома позитиван дан за припаднике вашег знака. Додајте мало личног печата у свакодневицу. Можете редекорисати део свог дома или пронаћи нове друштвене активности са децом, током слободног времена. Немојте се устручавати да урадите нешто ново.
 • Јарац

  Посветите се потпуно свом љубавном животу. Направите комплетно испуњење уводећи сасвим нове идеје. Не дозволите да таква уживања стагнирају. Период пред вама је веома повољан за љубав. Уколико сте у прилици отпутујте, само вас двоје. Уколико сте сами можете срести необично интересантну особу.
 • Водолија

  Након периода емотивног расула, данас почиње један веома умирујући период за вас. Свакако можете узети живот у своје руке, смирено потпуно обновити емоционалну хармонију и пустити избалансирану енергију да тече кроз ваше дане. Штавише, уколико сте били физички изнурени, биће ово прилика да се мало одморите и напуните батерије.
 • Рибе

  Планетарни аспекти створиће услов за један сасвим нови период у вашем животу, када ћте бити у прилици да се фокусирате на себе и одвојите се од других. Да ли се плашите тенутака преиспитивања? Немојте, укључите мало и медитацију, пријаће вам. Током периода који је пред вама доста тога ћете научити о себи.