• Ован

  Понекад се понашате превише пасивно у односу на људе из вашег окружења и ово је један од тих дана. У реду је спустити гард и ставити его у други план, али ви у томе претерујете. Не дозволите другима да ваше идеје представљају као њихове. Изборите се за своја права!
 • Бик

  Неке информације до којих данас будете дошли два пута проверите. Веома је могуће да неко у вашој околини није искрен према вама. О овоме нарочито поведите рачуна ако се ради о нечему везано за ваш посао. Неко ће покушати да сопствену кривицу свали на вас.
 • Близанци

  Дугогодишње пријатељство би данас могло да прерасте у нешто више. Између вас су одувек постојале варнице, али због многих разлога сте били спречени да отворено покажете ваша осећања. Потрудите се да изаберете прави моменат. Не бисте желели да будете погрешно схваћени, зар не?
 • Рак

  Овај дан доноси много негативне енергије и сукоба. Очекивани романтични састанак би могао да буде одложен или чак отказан. Немојте да ово доживљавате као лични неуспех. Евентуалну сумњу или несигурност ћете најбоље отклонити у друштву пријатеља. Велике планове оставите за неко друго време.
 • Лав

  Осећате пад у енергији и расположењу због поступака једне, вама веома драге особе. Могуће је да данас, заправо, спознајете њено право лице. Уместо да размишљате о томе да сте ви негде погрешили, фокусирајте се на ствари које вас увесељавају. У крајњем случају, никоме није потребно лажно пријатељство.
 • Девица

  Данас бисте могли да промените мишљење у вези једне ствари која је веома битна за вас. На преиспитивању ће бити или ваш посао или емотивни партнер. Немојте очекивати да ћете доћи до било каквих конкретних одговора до краја овог дана. Покушајте да будете стрпљиви - ситуација ће се са временом вратити у нормалу.
 • Вага

  Дан протиче у знаку романтике, али имате утисак да се она дешава свима, само не вама. Будите отворени и верујте у љубав - само тада су чуда могућа. До тада, усмерите вашу страст на неки креативан подухват. Ако сте раније размишљали о сликању или писању, сада је право време за то.
 • Шкорпија

  Ваша креативност је данас на високом нивоу и добро би било да је максимално искористите. Овај дан је погодан за сликање или писање - избор је на вама. Не потцењујте ваш таленат, и сами ћете бити изненађени коначним резултатом. Уживајте у стваралачком процесу, јер колико већ сутра, бићете окупирани многобројним обавезама.
 • Стрелац

  Покушајте да овога дана ускладите ваше мисли и емоције. Уз ваш урођени смисао за хармонију, бићете у прилици да развијете неке заиста креативне и необичне идеје. Уколико се осећате помало изгубљено, нема разлога за панику. Размислите где се налази прави извор ваше анксиозности.
 • Јарац

  Ако трагате за љубављу, ово је идеалан дан да упознате неког ко би могао да вас заинтригира. Будите свесни ваших жеља и могућности и за вас ништа неће бити недостижно. Колико још увече, наћи ћете се у друштву неких заиста занимљивих људи. Слушајте шта имају да вам кажу.
 • Водолија

  Не морате по сваку цену да се слажете са нечијим мишљењем. Имате право на властито и не дозволите да вас било ко наговори на нешто што вам се не допада. У току дана, проведите неко време са људима који имају сличан став о животу као и ви. Пријаће вам размена искустава.
 • Рибе

  Не дозволите негативним осећањима да овладају вама, а поготово не због тога што имате утисак да ваша каријера стагнира. Пожељније би било да сагледате ваш пословни живот од самог почетка и веом брзо ћете схватити да сте напредовали много више него што тренутно мислите.