• Ован

  Нека поправка, вероватно око куће или аутомобила, могла би вам донети неочекиване финансијске трошкове. То ће вас вероватно узнемирити, с обзиром на то да сте вредно радили и чували свој новац за нешто друго. Помирите се са тим и немојте се нервирати превише. Ваш рачун ће се поново попунити.
 • Бик

  Пред вама су промене на путу краријере. Иако су промене које долазе веома позитивне када се посматрају на дуже стазе, вама тренутно све изгледа као катастрофа. Покушајте да данас не паничите, већ да дан проведете у миру и стабилности. Успех и богатство су свакако испред вас.
 • Близанци

  Данас ће вас предосећање узнемирити и осећаћете велики страх. Не паничите! Ваша интуиција није тако оштра и прецизна као што је то уобичајено. Оно што осећате, дефинитивно није истина. Немојте се плашити ни да је ваша интуиција заувек изгубљена. Само је мало ослабила. Служите се данас разумом. То је боље решење.
 • Рак

  Промене у некој групи којој припадате данас ће имати јак утицај на вас. Могуће је да ће се сви бавити нечим што вас апсолутно не интересује. Покушајте ипак да се укључите и не будете изузетак. Некад је боље натерати себе ба нешто, него остати усамљен. На вама је да процените када!
 • Лав

  Данас ћете чути неку скандалозну вест о особи која вам је веома драга. То ће вас бацити у размишљање, а могли бисте бити и разочарани. Задржите своје мишљење и предрасуде за себе. Без обзира колико шокантно то било, свако има права да свој живот живи како хоће.
 • Девица

  Данас ћете изгледати сјајно! Потенцијална љубав која се налази у вашој близини, биће изузетно свесна тога. Ваша сензуалност ће бити присутна где год да кренете. Дуга жетња и разговор са том особом ће вас зближити. До краја дана, могли би пасти и први пољупци.
 • Вага

  Непријатан догађај ће довести до тога да се забринете за своју финансијску будућност. Ваше инвестирање ће данас имати негативне резултате. Немојте се нервирати. То је нешто што сте могли да очекујете када сте одлучили да ризикујете. Разговарајте са неким искусним ко би вам могао помоћи да се извучете из тренутне ситуације.
 • Шкорпија

  Данас ћете прометити како су ваши напори у претходном периоду напокон почели да показују резултате. Иако ће вас то обрадовати, ви ћете се успаничити и уплашити да би све могло да нестане и врати се на старо. Нема потребе трошити енергију на неважне ствари. Будите расположени и свесни да је за вас дошло срећно време.
 • Стрелац

  Ако се бавите писањем или неким другим креативним радом, данас ћете бити уморни, блокирани и деконцентрисани. Поставите питање колико је баш неопходно да све одрадите данас. Ако није, слободно се опустите и оставите посао за сутра. Дружите се са неким ко ваш опушта и угодите себи.
 • Јарац

  Посао у који сте у последње време уложили пуно труда иде узлазном путањом, али данас ће изненада све стати и имаћете осећај како је ваш труд узалудан. Немојте бити обесхрабрени. Сваки пут ка успеху има узбрдице и низбрдице и није лак. Када све прође бићете задовољни и поносни на себе.
 • Водолија

  Један члан породице ће данас имаи пословних и финансијских проблема. Ваша природна осећајност и племенитост је управо оно што му је потребно. Ако не можете да пружите помоћ, пружите бар лепу реч или загрљај. Некада то пуно значи. Сутра ће све бити боље!
 • Рибе

  Ваш рођак или пријатељ ће бити болестан, отпуштен или имати неки други озбиљни проблем. Ви ћете, као по природи племенита личност, желети да помогнете. Ако не будете у могућности бићете изузетно исфрустрирани. Немојте дозволити да вас то поремети. На вама је да дате све од себе. Иако не успете, ваш пријатељ ће знати да сте били уз њега.